Socionomkonsult i Sörmland

Är du socialsekreterare med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som socionomkonsult hos S.O.O.L Personalservice AB!

Vi kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 180 kommuner i Sverige!

Nu söker vi:
Konsult/Socialsekreterare för arbete med barn- och familjeutredningar.

Ort:
En ort i närheten av Katrineholm

Arbetsuppgifter:
Handläggning/myndighetsutövning enligt kap 11 SoL och LVU inom området barn- och familj/IFO

Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj IFO. För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Arbetstid/Varaktighet:
Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget!

Tillsättning:
Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

Välkommen att skicka in ditt CV här.